Culinaire Kerstbox
Genieten van een kerstdiner @Home, van 24 t/m 26 dec
Graag bestellen? Klik hier
Wij hebben in onze glazen bol gekeken en blijven dicht met Kerst.
Wij herhalen het succes van vorig jaar met onze culinaire kerstboxen van De Open Keuken. Beoordeeld met een 8,8 uit 1400 reviews en binnen no time uitverkocht, dus bestel snel!
Je familie of vrienden met kerst thuis verrassen met een heerlijke culinaire beleving, met een van onze kerstboxen, dat is maximaal genieten tijdens de feestdagen! Heerlijk eten en gezellig met elkaar om de tafel zijn de belangrijkste ingrediënten voor de feestdagen, en met de kerstboxen van De Open Keuken staat er straks eenvoudig en snel thuis een 3, 4 of 5 gangen kerstdiner op tafel! Je hoeft je alleen nog maar druk te maken over het regelen van je mooiste servies, bestek en kerstversiering;-)
Stel zelf je Kerstdiner box samen:
3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 37,50 p.p.
4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht € 42,50 p.p.
4-gangen: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 45,50 p.p.
5-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 49,50 p.p.
kids 2-gangen: hoofdgerecht, nagerecht € 12,50 p.p.
kids 3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 16,50 p.p.
Alle kerstboxen zijn inclusief amuse van het huis en brood met boter.
Vanaf 2 personen te bestellen.
Alle gerechten worden koud geleverd en tover je met een duidelijke instructie zo warm op tafel.
De dagverse dinerboxen worden tussen 12.00 en 17.00 uur bezorgd. Ben je gebonden aan een tijdstip, haal dan de bestelling af tussen 15:00-17:00 uur.
Bekijk hieronder de kerstgerechten en bestel uiterlijk 3 dagen van tevoren, per mail (info@deopenkeuken.nl) of telefoon (035-6230777) je kerstdiner!
Voorgerechten
Huisgerookte zalm, mierikswortel hangop, rammenas, geroosterde venkel, nori.
Rillettes van gekonfijte eendenbout, parmaham, kweepeer gelei, roodlof.
Oerwortel in verschillende bereidingen, gerookte mozzarella, gepofte wilde rijst.
Soepen
Knolselderij soep, broodsoldaatjes, bieslook, truffeltapenade.
Gebonden wildsoep, oesterzwammen, winterpeen, lardons, peterselie.
Tussengerechten
Geroosterde bloemkool, blauwe kaassaus, bloemkoolcrème, hazelnoten, cornichon.
Gebakken rode mul, aardpeercompote, aardpeerchips, bouillabaisse.
Gelakte buikspek, noodles, witte kool, taugé, paprika, cashewnoten.
Hoofdgerechten
Huidgebakken snoekbaars, pastinaakpuree, rode biet, romige shiitake – sojasaus.
Winterse runderstoof, aardappelpuree, krokante kruidkoek.
Curry van linzen en geitenkaas, kerstomaat, bosui, naanbrood.
Nagerechten
Grand Dessert van stroopwafel cheesecake, witte brownie, chocoladetaartje.
Kaasplank met 4 soorten kaas, appelstroop, dadeltaartje.
Kidsmenu
Voorgerechten:
Rundercarpaccio met pijnboompitten, pesto balsamico dressing en geraspte kaas.
Tomatensoep met gehaktballetjes.
Hoofdgerechten:
Zalmfilet met groenten en roseval aardappeltjes.
Spare ribs uit onze zoete yakitori marinade met knoflooksaus en roseval aardappeltjes.
Vegetarische risotto met groenten.
Nagerechten:
Chocoladetaartje
Stroopwafel cheesecake