Culinaire Kerstbox

Genieten van een kerstdiner, van 17 t/m 31 dec

Je familie of vrienden met kerst thuis verrassen met een heerlijke culinaire beleving, met een van onze kerstboxen, dat is maximaal genieten tijdens de feestdagen! Heerlijk eten en gezellig met elkaar om de tafel zijn de belangrijkste ingrediënten voor de feestdagen, en met de kerstboxen van De Open Keuken staat er straks eenvoudig en snel thuis een 3, 4 of 5 gangen kerstdiner op tafel! Je hoeft je alleen nog maar druk te maken over het regelen van je mooiste servies, bestek en kerstversiering;-)

Stel zelf je Kerstdiner box samen:

3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 34,50 p.p.
4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht € 39,50 p.p. 
4-gangen: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 42,50 p.p. 
5-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 47,50 p.p.

kids 2-gangen: hoofdgerecht, nagerecht € 11,50 p.p.
kids 3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 14,50 p.p.

Alle kerstboxen zijn inclusief amuse van het huis en brood met boter.
Vanaf 2 personen te bestellen.
Alle gerechten worden koud geleverd en tover je met een duidelijke instructie zo warm op tafel.
De dagverse dinerboxen worden tussen 12.00 en 15.00 uur bezorgd of kun je tussen 12.00 en 15.00 uur afhalen. Geef je tijd voorkeur aan bij je bestelling en wij bevestigen jou de definitieve tijdsindeling. 


Bekijk hieronder de kerstgerechten en bestel uiterlijk 3 dagen van tevoren online, per mail (info@deopenkeuken.nl) of telefoon (035-6230777) je kerstdiner!

Voorgerechten

Marbré van pulled duck, eendenlever en courgette, omwikkeld met Serranoham. Daarbij een jam van cranberry en vijgen toast van brioche.

Rouleau van huisgerookte zalm, gevuld met luchtige roomkaas en groene kruiden. Geserveerd met wasabi-kaviaar en een chili komkommer dressing.

Ragout van Jackfruit op een carpaccio van chioggia biet, met een saus van geitenkaas. Daarbij een krokante wonton.

Soepen

Licht gebonden wildsoep, met shiitake, bosui, uitgebakken spekjes, kruiden en een scheutje Madeira.

Licht pittige wortelsoep met een basilicum crème fraîche en fijne knoflook croutons.

Tussengerechten

Geplukte kalf op een blini met salie, kruidenpluksel, notenmelange en hoisin saus.

Rotolo met paddenstoelen, spinazie, mascarpone en pittenmelange. Geserveerd met tomatensaus, parmezaan, rucola en balsamicodressing.

Knoflookgamba met zoete aardappel crème en Parmezaan schotsen.

Hoofdgerechten

Wildstoof bereid met hert, wildzwijn, spek, laurier, kruidkoek, zilverui, tomaat, ui, winterpeen en knolselderij. Geserveerd met een stamppot van tamme kastanjes.

Grietfilet met een milde gele curry van tomaat, ui, knoflook, masala en kokosmelk. Geserveerd met peultjes, kriel en paprika.
(ook vegetarisch te bestellen)

Nagerechten

Grand Dessert van koffiebavarois, cheesecake en een chocoladetaartje, geserveerd met caramelsaus.

Een Kaasplank met vier soorten kaas, appelstroop, dadeltaartje, druiven en walnoten.

Kidsmenu

Voorgerechten:
Rundercarpaccio met pijnboompitten, pesto balsamico dressing en geraspte kaas.

Tomatensoep met gehaktballetjes.

Hoofdgerechten:
Pasta met gehakt, bonen, mais, ui, paprika en tomatensaus.

Spare ribs uit onze zoete yakitori marinade met knoflooksaus en roseval aardappeltjes.

Couscous met rozijnen, gebakken zalm en tzatziki.

Kaasfondue bereid met jonge kaas en druivensap,
geserveerd met cherrytomaatjes, komkommer, wortel & brood.


Nagerechten:

Chocoladetaartje van Nutella, met karamelsaus.

Cheesecake