Culinaire Kerstweek bij de Open Keuken
Geniet van een kerstdiner tijdens de kerstweek van 19 t/m 26 december.
Met je bedrijf, familie of vrienden met Kerst genieten van een heerlijke culinaire beleving, dat is maximaal genieten tijdens de feestdagen! Heerlijk eten en gezellig met elkaar om de tafel zijn de belangrijkste ingrediënten voor de feestdagen. Tijdens de kerstweek van De Open Keuken serveren wij niet alleen tijdens Kerst, maar de hele week een heerlijk culinair 4- of 5-gangen kerstdiner!
- 4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht € 44,50
- 4-gangen: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 47,50
- 5-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 51,50
- kids 2-gangen: hoofdgerecht, nagerecht € 14,50
- kids 3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 18,50
Alle kerstmenu’s zijn inclusief amuse van het huis.
Van 19 t/m 24 december kunt u reserveren tussen 16:30 uur – 21:30 uur.
Op 1e en 2e Kerstdag kunt u kiezen uit de volgende shifts:
- Vroege shift: inloop vanaf 16.00 uur – dineren tot 19.45 uur
- Late shift: inloop vanaf 20.15 uur – dineren tot 23.30 uur
Al vanaf 19 december serveren wij een 4- en 5-gangen kerstmenu, buiten de kaart om!
Bekijk hieronder de kerstgerechten en reserveer uiterlijk 24 uur van tevoren je kerstdiner, of per mail info@deopenkeuken.nl, / telefoon 035-6230777 .
KERSTGERECHTEN
VOORGERECHTEN
Gemarineerde Zalm – Gerookte zalm gemarineerd in rode biet. Met rode bieten, gepofte gele bieten, ingelegde chioggia bieten en mierikswortel-hangop.
Oerwortel – Verschillende soorten wortel in verschillende bereidingen. Geserveerd met kerrie mayonaise, zwarte quinoa, tandoori-kroepoek en een vinaigrette van wortel en peterselie.
SOEPEN
Knolselderij soep – Romige soep van knolselderij, geserveerd met broodsoldaatjes, bieslook en zwarte knoflook.
TUSSENGERECHTEN
Krokant Ei – Krokant gepocheerd ei met truffel vinaigrette en krokante Grana Padano. Geserveerd op een crouton met gestoofde spinazie.
Buikspek – Geroosterd buikspek gemarineerd met mosterd, tijm en honing. Geserveerd met zuurkool, blauwe druiven en gebroken hazelnoten.
HOOFDGERECHTEN
Gestreepte Zeebaars – Geserveerd met aardappelcrème en gestoofde rode kool. Met blauwe bessen, crumble van zwarte olijf en beurre blanc.
Eendenborst – Gelakte eendenborst, geserveerd met schorseneren, gekaramelliseerde witlof, kastanjechampignon, cranberry’s en jus van eend en steranijs.
Gnocchi – Gnocchi met geroosterde prei, pastinaakcrème, aardappelkaantjes, tempura van groene kool en een saus van oude kaas.
NAGERECHTEN
Petit Grand Dessert – Citroentaart, chocolade panna-cotta geserveerd met hazelnoot mokka ijs
KAASPLATEAU
Kaasplateau – Breid je kerstdiner uit met een rijp kwartet vier soorten kaas afkomstig van kaaswinkel Echte Liefde in Hilversum. Geserveerd met roggebrood en vijgen-dadelchutney. + € 10,75
KOFFIELEKKERS
KIDSMENU
Voorgerechten
Rundercarpaccio met pijnboompitten, pesto balsamico dressing en geraspte kaas.
Tomatensoep met gehaktballetjes.
Hoofdgerechten
- Zeebaars
- Eendenborst
- Frikandel
- Vissticks
- Kipnuggets
- Kroket
- Vegetarische loempia’s
Geserveerd met friet, mayonaise, appelmoes en worteltjes.