banner proef de kerst proeverij de open keuken

PROEF DE KERST

Geniet van een culinaire kerstdiner op kerstavond, 1e of 2e kerstdag

Met je familie, vrienden of bedrijf met Kerst genieten van een heerlijke culinaire beleving, dat is maximaal genieten tijdens de feestdagen! Heerlijk eten en gezellig met elkaar om de tafel zijn de belangrijkste ingrediënten voor de feestdagen.

  • 4-gangen: voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht € 46,50
  • 4-gangen: voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 49,50
  • 5-gangen: voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 53,50
  • kids 2-gangen: hoofdgerecht, nagerecht € 14,50 
  • kids 3-gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht € 18,50

Alle kerstmenu’s zijn inclusief amuse van het huis.

Op 1e en 2e Kerstdag kunt u kiezen uit de volgende shifts:

  • Vroege shift: inloop vanaf 16.00 uur – dineren tot 19.45 uur
  • Late shift: inloop vanaf 20.15 uur – dineren tot 23.30 uur

Bekijk hieronder de kerstgerechten en reserveer uiterlijk 24 uur van tevoren je kerstdiner, of per mail info@deopenkeuken.nl, / telefoon 035-6230777 .

KERSTMENU

VOORGERECHTEN

Huisgerookte zalm, geserveerd met verschillende soorten radijs, afgemaakt met hangop en limoenbladolie.
Rouleau van kippendij en kippenlever, geserveerd met rode uien-crème, krokante brioche en rauwe witlof.
In rode wijn gestoofde stoofpeer, geserveerd met salade van dun gesneden venkel, blauwe kaas, walnoten en balsamico-vinaigrette.  

SOEPEN

Garnalenbisque in Thaise stijl, gemaakt met rode curry en kokosmelk. 
Romige knolselderijsoep, geserveerd met bruine boter-croutons, eidooiercrème en dille. 

TUSSENGERECHTEN

Rode mul geserveerd met verschillende bereidingen van aardpeer en schuimige saus op basis van Bouillabaisse.
In honing-mosterd gemarineerd buikspek, geserveerd met hazelnoten, zuurkool en blauwe druiven.
Tarte-tatin van prei, geserveerd met saus van oude kaas, krulandijvie en truffel vinaigrette. 

HOOFDGERECHTEN

Zacht gegaarde sukade, geserveerd met bereidingen van pastinaak, gesuikerde cranberry’s, ingelegde ui en jus met steranijs.
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet, geserveerd met schorseneren, witte bonen crème, rauwe champignon, crumble van zwarte olijf en beurre blanc. 
Mille-feuille van rode bieten en zeewier. Geserveerd met aardappelcrème, krokante aardappel, savooiekool en romige saus met soja en zeewier.   

NAGERECHTEN

Petit Grand DessertOnze keuken verrast u met een proeverij aan desserts.  

KAASPLATEAU

Kaasplateau – Breid je kerstdiner uit met een rijp kwartet vier soorten kaas afkomstig van kaaswinkel Echte Liefde in Hilversum. Geserveerd met roggebrood en vijgen-dadelchutney. + € 10,75

KOFFIELEKKERS

Koffielekkers  – Speciaal voor bij de koffie/thee, om uw Kerstdiner feestelijk af te sluiten: Laat u verrassen door een selectie van onze eigen huisgemaakte zoetigheden! (+ € 4,25) 

KIDSMENU

Voorgerechten
Rundercarpaccio met pijnboompitten, pesto balsamico dressing en geraspte kaas.
Tomatensoep met gehaktballetjes.

Hoofdgerechten

  • Zeebaars
  • Eendenborst
  • Frikandel
  • Vissticks
  • Kipnuggets
  • Kroket
  • Vegetarische loempia’s

Geserveerd met friet, mayonaise, appelmoes en worteltjes.

Nagerecht

Kindersijsje met slagroom en surprise ei.
Keuze uit chocolade ijs, aardbeien ijs of vanille ijs.