groepsarrangementen vrienden familie collega's

GROEPEN

Het gezelligste restaurant voor een diner met je vrienden, familie of collega’s in Hilversum

Ben je op zoek naar een gezellig restaurant om lekker uit eten te gaan met je vrienden, familie of collega’s in Hilversum? Ons restaurant biedt groepsarrangementen aan vanaf €39,50. Groepen groter dan 10 personen kunnen gebruik maken van onze groepsarrangementen.

Maak snel een reservering en wij nemen binnenkort contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Is er iemand met een dieetwensen of een allergie? Geen probleem, wij houden graag rekening met deze wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Of neem contact met ons op via 035-6230777 of info@deopenkeuken.nl

GROEPSARRANGEMENTEN

Biedt uw groep een unieke en smaakvolle ervaring aan met onze groepsarrangementen vanaf € 39,50 per persoon.

Onze keuken is het meest bekend om de ‘Proevertjes’. Deze gerechtjes zijn groter dan tapas, maar kleiner dan gebruikelijke voorgerechten. Naast de ‘Proevertjes’ kunnen we voor groepen ook ‘normale’ voor- en hoofdgerechten serveren.

Bekijk onze groepsarrangementen en reserveer direct een tafeltje. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Kijk hier alvast welke groepsarrangementen wij serveren of reserveer direct een tafeltje. Wij zien jullie snel.

PROEVERIJ VAN DE CHEF – 39.50 

Laat jullie verrassen door onze Chef!
Hij serveert het gezelschap samen vier van zijn favoriete Proevertjes als voorgerecht om jullie vervolgens met nog vier van zijn meest geliefde hoofdgerecht Proevertjes te verrassen.
Daarbij genieten jullie van onze beroemde puntzak friet met m’naise en serveert hij jullie als afsluiting een Petit Grand Dessert.

PROEF DE PROEVERTJES MENU – 41.50

Maak kennis met de Proevertjes van Proeverij De Open Keuken!
Het gezelschap kiest om te beginnen twee Proevertjes. Ook voor de hoofdronde zoeken jullie twee Proevertjes uit. Wij serveren er onze beroemde puntzak friet met m’naise bij.
Daarna sluit je het menu af met een dessert naar keuze of laten jullie je verrassen met een Petit Grand Dessert.

PROEF DE OPEN KEUKEN MENU – 44.50

Proeverij De Open Keuken laat je de wereld proeven! Jullie kiezen om te beginnen twee Proevertjes. Daarna maken jullie een keuze uit de hoofdgerechten van normaal formaat. Wij serveren er friet met m’naise bij. Als afsluiting van het menu kiezen jullie nog een dessert of laten jullie je verrassen met een Petit Grand Dessert.

ELCK WAT WILSCH – € 42,50

De gasten kiezen zelf een voorgerecht van normaal formaat en een hoofdgerecht van normaal formaat. Deze gerechten hebben geen Proevertje formaat. Wij serveren er friet met m’naise bij. Als afsluiting van het menu kiezen jullie nog een dessert of laten jullie je verrassen met een Petit Grand Dessert.