13 JARIG JUBILEUMMENU
Met de populairste gerechten ooit.
Proeverij de Open Keuken bestaat 13 jaar. Vier het feest met ons mee in de maand januari met een 3-gangen jubileum keuzemenu samengesteld met de populairste gerechten van de afgelopen 13 jaar voor € 37,50.
2 PROEVERTJES IN DE VOORRONDE
2 PROEVERJTES IN DE HOOFDRONDE
PUNTZAK FRIET MET M’NAISE
PETIT GRAND DESSERT
Dat is past echt feestelijk januari beginnen.
Bekijk hier onze menukaart, of reserveer direct een tafeltje. Wij zien jullie snel 😉
VOORGERECHTEN
Italiano Nouvello
Rundercarpaccio met rucola, truffelmayonaise, Grana Padano en geroosterde pijnboompitten.
Koninklijke Vis
Gerookte zalm gemarineerd in rode biet. Met bieslook, soja-kaviaar, ingelegde rammenas en mierikswortel-hangop.
Poké Bowl
Sushi rijst met komkommer, bosui, ingelegde rode kool, sojabonen, wakame, kewpie mayonaise en sesamzaad.
Liever met sashimi van zalm? (+2,00)
Steak Tartare
Steak tartaar geserveerd met gele bloemkool, gekonfijt mosterdzaad, krokante sjalotjes en eidooiercrème.
Chèvre Chaud
Geitenkaas ‘brûlée’, geserveerd met zonnebloempitten, toast en gemengde sla.
HOOFDGERECHTEN
Risotto ai Funghi
Risotto met gebakken champignons en oesterzwammen. Geserveerd met krokante Grana Padano en pittenmelange.
Poisson en Croûte
Zalmfilet uit de oven onder een kruidenkorst. Geserveerd met ratatouille van rode ui, paprika, courgette en tomaat.
Camarao Aioli
Goed gemarineerde, gewokte gamba’s geserveerd met knoflooksaus.
Pulled Chicken
Geplukt kippenvlees aangemaakt met hoi-sin saus. Geserveerd op een flensje met tauge, bosui en verkruimelde pinda’s.
Yakitori Ribs
Onze beroemde spareribs gegaard in Yakitori marinade, geserveerd met atjar en knoflooksaus.
PETIT GRAND DESSERT
Wij verrassen je met een Petit Grand Dessert. Bestaande uit twee zoete verwennerijen en een bolletje ijs.