Culinaire Verwenbox

Verwen je Medewerkers Thuis

Thuiswerken is het nieuwe normaal. Teamuitjes vallen in het water.
Minder sociale contacten met collega’s, we weten als geen ander hoe dat voelt.
Met de wintermaanden in aantocht is het belangrijker dan ooit om in contact te blijven met elkaar
en een warm thuis te creëren. De Sint- en Kerstdagen staan in het teken van geven
en wat is er nu mooier dan iets terug te geven aan de mensen die het zo verdienen.
Laat je werknemers weten dat je aan ze denkt, toon waardering, geef ze toch een uitje.
Geef ze een avondje Thuis Uit Eten cadeau, want dat hebben ze verdiend!

Met de culinaire verwenbox van De Open Keuken staat er
thuis eenvoudig en snel een 3-gangen diner op tafel!
Je medewerker hoeft alleen nog maar te genieten;-)

3-gangen Culinaire Verwenbox
€ 31,50 p.p.

Brood met boter
Kies 2 Proevertjes als voorgerecht
Kies 2 Proevertjes als hoofdgerecht
Roseval aardappeltjes
Dessert naar keuze

Stel zelf je 3-gangen Culinaire Verwenbox samen
uit de onderstaande gerechten
en bel (035-6230777) of mail (info@deopenkeuken.nl) ons je interesse.
Liever een verwenbox op maat? Kan ook!
Informeer gerust naar de bezorgmogelijkheden door heel NL.


Voorgerechten

Italiano Nouvello
Rundercarpaccio met rucola, olijven, pijnboompitten & kappertjes.
Geserveerd met een pesto-balsamico dressing en versgeraspte Grana Padano.

Poke Bowl Kip Yakitori
Poke bowl met Kip Yakitori, sushirijst, wakame, sojabonen, komkommer, paprika, sojasaus en sesamzaad. Geserveerd met Japanse Kewpie mayonaise.

Koninklijke Vis
Gerookte zalmtartaar ingelegd in rode bietensap, lente-ui, salade mesclun, wasabi-kaviaar en toast.
Geserveerd met mierikswortel mayonaise.

Van ‘t land
Geroosterde pompoen met geitenkaas, rucola, koude blokjes roseval en krokante wonton.
Besprenkeld met een honing-salie olie.

Zoete aardappelsoep
Soep van zoete aardappel met kokosmelk, gegarneerd met pinda’s en een kruiden crème fraiche.

 

Hoofdgerechten

Chicken Teriyaki
Kip teriyaki, paksoi, paprika, ui, taugé. Geserveerd met noodles.

Vegetarische Indiase Curry
Vegetarische curry bereid met linzen, tomaat, ui, paprika en een scheutje yoghurt, geserveerd in een pappadum.

Stifado
Griekse Stoof bereid met rundvlees, rode ui, tomaat, kruiden, oregano, kaneel en cayennepeper.
Geserveerd met zwarte olijven, feta en een puree van aardappel.

Chili Con Carne
Stoofpotje samengesteld uit ½ om ½ gehakt en een snufje chilipeper, chorizo, knoflook, ui, bonen, paprika, mais en tomaat. Geserveerd met piri piri rijst en nacho’s.

Marokkaanse Couscous met Zalm
Couscous met Marokkaanse kruiden, ui, rozijnen, paprika en lente-ui.
Geserveerd met huisgerookte zalm.

Nagerechten

Onweerstaanbaar Lekker
Huisgemaakte chocoladetaart van Nutella, geserveerd met karamelsaus en room.

Koffielekkers Open Keuken
Koffie of thee geserveerd met een kleine verwennerij aan zoetigheden.

Appelcrumble
Huisgemaakte appelkruimeltaart in een glaasje, geserveerd met appeltaart ijs.