Indicator:

Proeverij de Open Keuken

Op het mooiste plekje in Hilversum centrum, aan het gezellige Weversplein ligt Restaurant Proeverij De Open Keuken! Hier krijgt u het gevoel alsof u bij vrienden aan de keukentafel zit, terwijl er in de open keuken voor u wordt gekookt.

Kom in ons restaurant in Hilversum gezellig eten door met z'n allen te proeven van onze 'Proevertjes', internationale minigerechtjes, als voor- en/of hoofdgerecht te bestellen. Ook bieden we een gevarieerd aanbod van 'normale' gerechten zoals een heerlijke malse tournedos, een portie goed gemarineerde Open Keuken gamba's en een overheerlijke carpaccio XL.

Uit eten bij restaurant De Open Keuken in Hilversum is 's zomers heerlijk vanwege het grote gezellige terras, 's winters realiseer je je pas echt waarom restaurant De Open Keuken zo heet, als je aanschuift aan een keukentafel terwijl je ziet hoe de keukenbrigade met veel plezier het eten bereidt.

Geniet van onze ongecompliceerde, hartelijke sfeer.
Groetjes Cival & Jorick Jansen!

035-6230777

Route

Route

Vanaf de snelweg A27

Vanaf de A27 neemt u afslag 33 Hilversum. U houdt rechts aan bij de splitsing en volgt de borden Centrum/Baarn/Ring Oost. U slaat linksaf bij de Soestdijkerstraatweg en vervolgt deze weg naar de Emmastraat. U slaat linksaf bij de Koningsstraat. Aan deze straat ligt de ingang van parkeergarage Gooiland! Indien u wordt afgezet, rijdt u verder en slaat u rechtsaf bij de Neuweg, rechtsaf de Langestraat op en de eerste links de Tapijtstraat in. Ons restaurant ligt geheel links.

Vanaf de snelweg A1

Vanaf de A1 neemt u afslag 9 Laren-Hilversum Noord. Sla linksaf aan het einde van de uitrit, de Hilversumseweg op. Sla linksaf bij de stoplichten, de Kamerlingh Onnesweg op. Sla rechtsaf bij de Minckelersstraat. Weg vervolgen onder de Beatrixtunnel door, bij stoplichten linksaf de Schapenkamp op. Ga op de rotonde driekwart rond de Emmastraat op. Sla rechtsaf bij de Koningstraat. Aan deze straat ligt de ingang van parkeergarage Gooiland! Indien u wordt afgezet, rijdt u verder en slaat u rechtsaf bij de Neuweg, rechtsaf de Langestraat op en de eerste links de Tapijtstraat in. Ons restaurant ligt geheel links.

Met Openbaar vervoer

Restaurant Proeverij De Open Keuken te Hilversum ligt op
10 minuten loopafstand van treinstation Hilversum Centraal.
U loopt vanaf het station rechtdoor het centrum in, tegen de Xenos aan. Hier gaat u linksaf de Groest op. Op de Groest slaat u (pas) na 300 meter rechtsaf de Herenstraat in. Sla linksaf bij Multivlaai en loop rechtdoor de Laanstraat in.
Proeverij De Open Keuken ligt na ongeveer 150 meter aan uw linkerhand.

Parkeergarage

Parkeergarage Gooiland
Koningshof 1, Hilversum

Wij adviseren u te parkeren in parkeergarage Gooiland
(bijna direct tegenover ons restaurant).
Parkeergarage Gooiland is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Tarief per half uur is 0,70 en het dagtarief is 6,20.
U verlaat parkeergarage Gooiland aan de kant van de Langestraat. U loopt ongeveer 100 meter naar links en slaat rechtsaf richting
het Weversplein. Restaurant Proeverij De Open Keuken ligt geheel links.